Logo Logo

Wanneer, waar en wat

Wanneer komen er woningen in de verkoop? Waar komen deze woningen te liggen en wat voor woningen zijn dat? Wij hebben het hier voor je op een rijtje gezet.

De Erven - in verkoop

In Het Onderdijks, in de wijk De Erven zijn op dit moment eengezinswoningen in verkoop aan de Lange Akker. Dit zijn hoek- en tussenwoningen in diverse uitvoeringen. Welke woning kies jij? Bekijk het aanbod.

De Terpen - in ontwikkeling

Er zit een nieuwe wijk aan te komen! We zijn volop in ontwikkeling met De Terpen die aan de zuid Oost van Het Onderdijks komt te liggen. We zijn hiermee volop in ontwikkeling. Hoe alles eruit komt te zien is allemaal best spannend. De website wordt op dit moment uitgebreid. Wil jij van al deze nieuwe ontwikkelingen op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.  

De Paden - gerealiseerd

De wijk De Paden is inmiddels gerealiseerd en vormt de bijzondere zuidhoek van Het Onderdijks. BPD heeft er geen woningen meer te koop. Er komen ook geen nieuwe woningen meer bij.

De Tuinen - toekomst

Aan de westkant van Het Onderdijks komt de wijk De Tuinen. De invulling van dit gebied moet nog verder vorm krijgen. Heb je interesse in een woning in dit deelgebied van Het Onderdijks? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?