De Erven
Logo Logo
Wijken in ontwikkeling

Wonen in De Erven

Nieuwbouwwijk De Erven is onderdeel van Het Onderdijks in Kampen. Een ruim opgezette en autoluwe, groene wijk met ingerichte hofjes waar kinderen fijn en veilig kunnen spelen. Dat is pas landelijk wonen!

Compleet wonen

De wijk De Erven ligt in het zuidwesten van Het Onderdijks. Je woont hier landelijk in een mooie groene, autoluwe omgeving. Toch is er genoeg ruimte om je auto te parkeren. De woningen hebben elk hun eigen stijl, waardoor de straten een gevarieerde uitstraling hebben. Bovendien heerst er in De Erven een geborgen sfeer, wat de wijk tot een thuis maakt voor iedereen. Wordt dit ook jouw thuis? Er zijn op dit moment hoek- en rijwoningen aan de Lange Akker in verkoop. Alle nieuwbouwwoningen in De Erven worden compleet met keuken en luxe badkamer opgeleverd. Kleurtje op de muur, vloeren leggen en je bent klaar!  Welke woning kies jij?

Update
De allerlaatste kans
Zie jij jezelf al wonen aan de Lange Akker in Het Onderdijks? Wacht dan niet langer. Er is nog 1 karakteristieke 2-onder-1 kapwoning vrij. De allerlaatste kans op een woning op deze gewilde locatie.
Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?