Opgeleverd

Alle woningen in de Erven verkocht

De Erven ligt in het zuidwesten van Het Onderdijks in Kampen. In de Erven woon je landelijk en in de buurt van diverse wateren en het platteland. Een heerlijke uitvalsbasis voor al je even de natuur in wilt. In de afgelopen jaren zijn hier verschillende fases ontwikkeld en in totaal zo’n 240 nieuwbouwwoningen gebouwd. De nieuwbouwwoningen hebben elk hun eigen stijl, niet één straat is hetzelfde. Bovendien heerst er in De Erven een geborgen sfeer, wat de wijk tot een thuis maakt voor iedereen.

Thuiskomen

En kijk eens mee wat voor fijne buurt het geworden is. Een ruim opgezette en autoluwe, groene wijk. Een omgeving met ingerichte hofjes waar kinderen fijn en veilig kunnen spelen. Hier wil jij toch ook wonen? Dit is een plek geworden waar je iedere dag met plezier weer thuiskomt.

image alt

Lange Akker

Als je Het Onderdijks De Erven binnenkomt, zie je als eerste de woningen aan Lange Akker. Aan deze straat staan 52 moderne rijwoningen met allerlei soorten gevels. De huizen hebben hiermee elk een eigen karakter, waardoor de straat een gevarieerde uitstraling heeft. In juni 2016 startte de verkoop van de eerste 14 rijwoningen. Daarna volgden de volgende fases en eind 2018 hebben de laatste kopers hun intrek genomen in hun nieuwe woning.

image alt

Binnenhoek

Aan de Binnenhoek zijn alle woningen opgeleverd en inmiddels wonen de kopers naar volle tevredenheid in de 6 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Er is volop leefruimte en er is uitzicht over een groenstrook. De auto staat netjes op de oprit naast het huis of in de een eigen garage.

image alt

Hoek Lange Akker

De allerlaatste fase in De Erven bestaat uit 7 statige herenhuizen en wordt Hoek Lange Akker genoemd. Deze nieuwbouwwoningen staan prominent aan de entree van de wijk. De naam geeft het al aan; ze staan op de hoek van De Lange Akker en de Binnenhoek.

Er staan 4 ruime 2 onder 1 kapwoningen en 3 statige herenhuizen. Alle woningen hebben een moderne uitstraling en staan om een pleintje waar je de auto parkeert. De verkoop werd in april 2019 gestart en de woningen zijn intussen allemaal opgeleverd.

Duurzamere keuzes voor jouw woning

De woningen in de Erven beschikken over de volgende technieken en installaties als een Cv-ketel, vloerverwarming en zonnepanelen. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van de woningen in dit project is 0,4. De EPC is een waarde die aangeeft hoeveel energie je nodig hebt om een woning van elektriciteit te voorzien, te verwarmen en van warm water te voorzien.