De Erven
Logo Logo

We hebben mooi nieuws. Er komt nieuw aanbod in De Erven! We zijn nu in voorbereiding met 7 woningen op de hoek van de Lange Akker. De allerlaatste woningen op deze gewilde locatie.

Lees verder

De Lange Akker is volop in aanbouw, de woningen van blok 1 tot en met 4 aan de Lange Akker zijn zelfs al opgeleverd. Van blok 5 tot en met 7 is de verwachting dat deze nieuwe bewoners eind 2018 de sleutel van hun woning in ontvangst kunnen nemen.

Lees verder

Binnenkijken bij blok 7

Om meer beeld te krijgen bij de 2-onder-1 kapwoning aan de Lange Akker hebben we ons reclamebureau een kleine blik in de toekomst laten maken. Naast de 2D plattegronden, hebben we nu ook een 3D impressie van de woonkamer. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Lees verder

De Lange Akker begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De bouw vordert gestaag. Een zachte winter heeft zo zijn voordelen!

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

De allerlaatste kans

Zie jij jezelf al wonen aan de Lange Akker in Het Onderdijks? Wacht dan niet langer. Er is nog 1 karakteristieke 2-onder-1 kapwoning vrij. De allerlaatste kans op een woning op deze gewilde locatie.

Lees verder

De prijzen zijn bekend!

Heb je interesse in die prachtige 2-onder-1 kapwoningen van Blok 7 aan de Lange Akker? Dan wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget vallen.

Lees verder

Goed nieuws, het allerlaatste stukje Lange Akker komt eraan!

Lees verder

Op zoek naar een complete, betaalbare nieuwbouwwoning in Kampen? Wees er dan snel bij. Er zijn nog maar een paar eengezinswoningen aan de Lange Akker in Het Onderdijks vrij!

Lees verder

Nu in verkoop: Blok 5 en 6 aan de Lange Akker in Kampen. De laatste 2 blokken op deze gewilde locatie.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?