De Erven
Logo Logo

Planning nieuwbouw De Erven

In nieuwbouwwijk De Erven in Het Onderdijks wordt al volop gebouwd en zijn al huizen bewoond. De laatste woningen aan De Lange Akker zijn verkocht. We zijn nu achter de schermen bezig met een nieuwe fase in deze prachtige nieuwbouwwijk. Er komen op de kruising Binnenhoek-Rivierenloop 7 moderne woningen in het aanbod. Iets verderop in Het Onderdijks ligt de wijk De Terpen. Ook daar zijn we volop in de voorbereidende fase.

In voorbereiding

Project Hoek Lange Akker - Fase 5, bestaat in totaal uit 7 woningen. Er komen 4 moderne 2-onder-1 kapwoningen en 3 herenhuizen in het aanbod. Heb je interesse? Geef dan nu bij het woningaanbod met een hartje aan naar welk woningtype jouw interesse uit gaat. Maak ook meteen een Mijn Eigen Huis-account aan, dan kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

In aanbouw

Alle woningen aan de Lange Akker zijn verkocht. De woningen van blok 1 tot en met 4 aan de Lange Akker zijn al opgeleverd. Van blok 5 tot en met 7 is de verwachting dat deze nieuwe bewoners eind 2018 de sleutel van hun woning in ontvangst kunnen nemen.

Kijk ook eens bij de Terpen

Na het laatste stukje Lange Akker zijn wij achter de schermen druk bezig met nieuw aanbod in De Erven. Daarnaast is er ook volop beweging in de andere wijk in het Onderdijks; de wijk de Terpen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?