De Terpen
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Wijk in voorbereiding

Wonen in De Terpen - Het Onderdijks

Nieuwbouwwijk De Terpen is onderdeel van Het Onderdijks in Kampen. Een fijne en vooral veilige wijk voor jonge gezinnen. Met de natuur als achtertuin is De Terpen een ideale plek voor opgroeiende kinderen. Als ouders kom je er helemaal tot rust. Hier is het leven goed!

Wil je in een groene omgeving wonen, dicht bij de natuur? Met veilige speelplaatsen voor je kinderen waar je in alle rust thuiskomt? Om van De Terpen deze droomomgeving te maken, organiseerden wij een ontwerpfestival. Op 13 oktober 2017 hebben veel geïnteresseerden mee kunnen praten over hun droomomgeving. Zo wordt De Terpen een wijk van en voor de bewoners.

Droomomgeving waar iedereen wil wonen

Naast alle bijzonderheden die Het Onderdijks biedt, geeft De Terpen toekomstige en huidige bewoners de kans om samen hun woonbuurt te ontwerpen. Waar komen de woningen en hoe komen deze eruit te zien? Waar komt het openbare groen, hoe gaan de wegen lopen waar ga je straks parkeren? Iedereen weet uit eigen ervaring wel wat wenselijk is in de ideale woonomgeving. Die woonervaring vormt de basis om de nieuwe woonbuurt De Terpen te ontwerpen. Het Ontwerpfestival op 13 oktober 2017 was een groot succes. Aanmelden kan dus helaas niet meer, maar in onderstaande video wordt wel duidelijk dat De Terpen een hele bijzondere wijk wordt. Daar wil jij straks toch ook wonen?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?