De Terpen
Logo Logo

Alle voorzieningen zijn er al

De wijk Het Onderdijks is een bestaand deel van Kampen. Je woont straks nieuw in deelgebied De Terpen, maar met de voordelen van de bestaande voorzieningen van Het Onderdijks. Winkels, scholen of sportvoorzieningen. Alles binnen handbereik. Ideaal!

Alles om de hoek

Je dagelijkse boodschappen, scholen of een dokter. Naar hartenlust shoppen, terrasje pakken of gezellig een hapje eten. Alles is bij je om de hoek. We zetten alle voorzieningen voor je op een rijtje.

Scholen

In Het Onderdijks zijn twee basisscholen gevestigd, een christelijke en een openbare. Natuurlijk zijn er in Kampen meer scholen op fietsafstand. In de wijk is ook een kinderopvang en een buitenschoolse opvang gevestigd.

Zorg

Volop keuze als het gaat om huisartsen. En heel fijn: Kampen beschikt over een eigen ziekenhuis, namelijk Polikliniek Isala. In de wijk zelf is er een fysiotherapeut voor kinderen en een tandartsenpraktijk. Als je dan toch moet, dan maar dichtbij huis.

Winkels

In het Hart van Het Onderdijks, op loopafstand van waar jij woont, vind je buurtwinkels en horeca. En met het historische centrum van Kampen op fietsafstand is geen winkel ver weg. En wat is het daar ook gezellig! 
En dat is nog niet alles. Medio 2018 wordt in het stationsgebied van Kampen een heel nieuw winkelcentrum geopend, met een supermarkt.

Sport en recreatie

Er is een scoutingclub en een voetbalvereniging in de wijk. Bij mooi weer ga je gewoon naar de trimbaan van 2750 meter lang om je conditie en kracht te verbeteren. Daarna even chillen in het park. Heerlijk dit!

Zorgeloos opgroeien

Het Onderdijks is een groene wijk met veel ruimte voor speelvoorzieningen. Er komen verschillende speeltuinen waar je kinderen veilig en schoon kunnen spelen. Centraal tussen de wijken in Het Onderdijks, in deelgebied Het Hart, ligt het park Waterplantsoen, met een prachtig kunstgrasveld waar je altijd kunt voetballen. Kinderen van jong tot oud kunnen hier avonturen beleven op het ontdekkingseiland. Hier groei je zorgeloos op.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?