Bereikbaarheid De Terpen

Aan de zuidoostkant van het Onderdijks is nieuwbouwwijk De Terpen gevestigd. Zowel met OV, auto, fiets of lopend is het een ideale uitvalsbasis. In tien minuten ben je in het centrum, zit je in de trein of rij je over de snelweg.

Met de auto

Het Onderdijks ligt zeer centraal. De wijk is goed bereikbaar via de N50, Hanzelijn en uitvalswegen. Je bent zo op de A6, A28 of de A50 die je naar de windstreek van je keuze voert. Vanuit De Terpen kun je ook alle kanten op met de Regiotaxi in Noordwest-Overijssel. Tegen een voordelig tarief vervoert die je dagelijks tussen 6.00 en 01.30 uur naar een regiobestemming.

Met het OV

Alle voorzieningen zijn praktisch op loopafstand. Toch een keer met het openbaar vervoer? Ook dan ben je In De Terpen op de juiste plek. Station Kampen-Zuid is met de fiets in een paar minuten te bereiken en er zijn bushaltes in de buurt. Vanaf het station ben je zo in Zwolle en vanaf daar ligt de wereld voor je open.

Met de fiets

Boodschappen doen kun je op de fiets en ook het sportpark is prima met de fiets bereikbaar. De winkels in het stationsgebied van Kampen en ook het centrum van Kampen liggen op enkele minuten fietsen van de nieuwbouwwijk De Terpen. En wil je een recreatief tochtje maken? De IJssel is letterlijk op een steenworp afstand!

Wat en wanneer? Planning
Wat is er te doen? Voorzieningen