De Terpen
Logo Logo

Op 3 oktober jl. was er voor alle belangstellenden weer een informatiebijeenkomst over De Terpen. Wij brengen je graag op de hoogte van alles wat er die avond is besproken.

Lees verder

Hoe staat het met de ontwikkelingen in De Terpen? Kom aanstaande woensdag 3 oktober naar de informatieavond voor de laatste informatie over het beeldregieplan, het bestemmingsplan, het woonprogramma en de architectuur.

Lees verder

Op dinsdagavond 12 december toonden tijdens de vervolgbijeenkomst in basisschool Villa Nova veel mensen hun interesse voor de nieuwe woonbuurt De Terpen. Daar werd een toelichting gegeven op het proces en werden de mogelijkheden van het plan toegelicht.

Lees verder

Save the date!

Op 12 december ben je weer van harte welkom in Basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen. Dan vindt namelijk vanaf 19.30 uur het vervolg op het ontwerpfestival 'Ontwerp je Terp' plaats.

Lees verder

Tijdens het Ontwerpfestival op 13 oktober 2017 zijn veel prachtige ideeën en wensen naar voren gekomen voor een nieuwe woonomgeving. Van al deze ingrediënten heeft het ontwerpteam van ISMaatwerk een voorstel voor een stedenbouwkundigplan gemaakt. Dit zijn de Top punten:

Lees verder

Op dinsdag 17 oktober presenteert IS Maatwerk in basisschool Villa Nova het voorstel voor het stedenbouwkundig plan van De Terpen.

Lees verder

Op 13 oktober aanstaande gebeurt er iets bijzonders in Basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen. Dan vindt namelijk van 16.00 tot 21.00 uur het ontwerpfestival 'Ontwerp je Terp' plaats.

Lees verder

Er komt een nieuwe wijk aan in Het Onderdijks. We zijn volop bezig met de voorbereidingen van 'De Terpen'. In De Terpen kun jij straks meebepalen hoe je komt te wonen. We ontwikkelen dit nieuwe deel in Het Onderdijks samen met jou namelijk!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?