De Terpen
Logo Logo

Save the date!

Op 12 december ben je weer van harte welkom in Basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen. Dan vindt namelijk vanaf 19.30 uur het vervolg op het ontwerpfestival 'Ontwerp je Terp' plaats.

Lees verder

Tijdens het Ontwerpfestival op 13 oktober 2017 zijn veel prachtige ideeën en wensen naar voren gekomen voor een nieuwe woonomgeving. Van al deze ingrediënten heeft het ontwerpteam van ISMaatwerk een voorstel voor een stedenbouwkundigplan gemaakt. Dit zijn de Top punten:

Lees verder

Op dinsdag 17 oktober presenteert IS Maatwerk in basisschool Villa Nova het voorstel voor het stedenbouwkundig plan van De Terpen.

Lees verder

Op 13 oktober aanstaande gebeurt er iets bijzonders in Basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen. Dan vindt namelijk van 16.00 tot 21.00 uur het ontwerpfestival 'Ontwerp je Terp' plaats.

Lees verder

Er komt een nieuwe wijk aan in Het Onderdijks. We zijn volop bezig met de voorbereidingen van 'De Terpen'. In De Terpen kun jij straks meebepalen hoe je komt te wonen. We ontwikkelen dit nieuwe deel in Het Onderdijks samen met jou namelijk!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?