Wat zijn de eerste impressies mooi!

4 maart '19

De 1e beelden van fase 1 in De Terpen geven al een goed beeld hoe dit nieuwe buurtje eruit komt te zien. Op de iets hoger gelegen dorpsterp in Het onderdijks komen 19 prachtige, duurzame nieuwbouwwoningen. Het aanbod varieert van hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en statige herenhuizen. Opvallend is de groene woonomgeving, van groene haagjes tot bestaande oude bomen en het uitzicht!

Woningaanbod De Terpen fase 1

Op de iets hoger gelegen dorpsterp in Het Onderdijks komen in de 1e fase van De Terpen 19 diverse nieuwbouwwoningen. Dat de tuinen iets kleiner zijn dan van de woningen in de andere wijkjes in Het Onderdijks, daar merk je weinig van. De natuur is je achtertuin. Dat heeft ook voordelen want je hoeft het niet zelf te onderhouden.Het aanbod bestaat uit 8 hoek- en rijwoningen, 8 ruime 2 onder 1 kapwoningen en 3 statige herenhuizen. Oude bomen blijven staan zodat het lijkt alsof de woningen daar al jaren staan. Over druk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Er komt alleen bestemmingsverkeer, de weg is doodlopend en de auto is te gast. Lekker rustig en veilig!

Bekijk de woningen

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop nog voor de zomer van 2019. Ondertussen werken wij verder aan het uitwerken van de woningen zodat we op korte termijn jou de definitieve beelden en prijsindicaties kunnen laten zien. Zie jij het helemaal zitten om hier een woning te kopen? Meld je dan alvast aan als belangstellende. 

Wanneer gebeurt wat? Planning
Wil jij hier wonen? Bekijk het aanbod