Eindelijk! Start verkoop op 18 juni 2020

25 mei '20

We hebben er even op moeten wachten. Maar we kunnen eindelijk onthullen dat we op 18 juni in verkoop gaan met 40 woningen. Aanvankelijk was de verkoop in 2 fases, maar we gaan nu met alle woningen in de verkoop. Goed nieuws voor alle kandidaten die zich al hebben ingeschreven!

Favoriete woning

Het woningaanbod van de Terpen bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, statige herenhuizen, hoek- en tussenwoningen. Mocht je nog geen favoriete woning hebben doorgegeven. Ga naar het woningaanbod en klik op het hartje om jouw voorkeur door te geven.

Maak je keuze

Regel tijdig een financiële check

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Ben je van plan een woning te kopen in De Terpen? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Zodra de verkoop start, kan je de financiële check uploaden.

Financiële check

Nieuw hier?

Ben je nieuw hier en wil je wonen in De Terpen, midden in het Onderdijks? Bekijk ons woningaanbod en kies alvast jouw favoriete woning of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de aanloop naar de start verkoop.

  Maak je klaar voor de start verkoop
  Mijn Eigen Huis