Er komt een nieuwe wijk aan!

14 juli '17

Er komt een nieuwe wijk aan in Het Onderdijks. We zijn volop bezig met de voorbereidingen van 'De Terpen'. In De Terpen kun jij meebepalen straks hoe je komt te wonen. We ontwikkelen dit nieuwe deel in Het Onderdijks samen met jou namelijk!

Ontwerp je Terp!

Iedereen die overweegt om in De Terpen te gaan wonen is welkom bij het ontwerpfestival 'Ontwerp je Terp'. Dat geldt natuurlijk ook voor de huidige ‘buren’ van de nieuwe woonbuurt. Het festival is op vrijdag 13 oktober aanstaande van 16.00 tot 21.00 uur in basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen. Meld je hier aan!

Het resultaat!

Op dinsdag 17 oktober presenteert ISMaatwerk in basisschool Villa Nova het voorstel voor het stedenbouwkundig plan. De ingestuurde ontwerpen zullen een bijdrage gaan leveren aan dit plan. De presentatie hiervan begint om 19.30 uur. De school is open vanaf 19.15 uur. 

Uitbreiding website

Deze website wordt op dit moment uitgebreid. Je leest binnenkort dus alles over De Terpen in Het onderdijks. Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief hier onder aan de pagina!

13 oktober 2017

Ontwerp je Terp!

Vrijdag 13 oktober van 16.00 tot 21.00 uur. Basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen.

Meedoen aan 'Ontwerp je Terp'? Schrijf je hier in voor het festival!
Op de hoogte blijven van De Terpen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!