Even voorstellen!

21 september '20

Een groot aantal van jullie heb ik inmiddels gesproken, maar voor degene waar ik nog geen kennis mee heb gemaakt. Ik ben de kopersbegeleider van het project De Terpen. Namens Mateboer Bouw BV zal ik jou begeleiden in het maken van alle keuzes die nog te maken zijn in je nieuwe woning. Mijn naam is Martine Wienbelt en werkzaam bij Bouw op 10.

image alt

Kopersgesprek

Na het ondertekenen van de koop- en de aannemingsovereenkomst sta je er niet alleen voor en zal ik contact met je opnemen voor het inplannen van het kopersgesprek. Vooraf vraag ik je de tekeningen en overige documenten goed door te nemen en alle vragen en wensen op papier te zetten. Tijdens onze afspraak nemen we de gehele woning door en bespreken we de processen, wat staat je allemaal te wachten, wat kun je van Mateboer verwachten en voor wanneer dienen jouw keuzes bekend te zijn. Want het is uiteraard mogelijk om een aantal zaken in de woning aan te passen naar eigen wens. De keuzes kun je vervolgens thuis verder gaan maken. Omdat we tijdig willen starten met de bouw en het voorbereidingsproces ook behoorlijk wat tijd in beslag zal gaan nemen, dienen we deze keuzes wel voor een bepaalde datum (de zogenaamde sluitingsdatum) te ontvangen.

Eén persoonlijk woningdossier

Voor dit project maken we gebruik van een digitaal bouwdossier van Volgjewoning. Binnen dit portaal is het mogelijk om zelf digitaal keuzes te maken en met elkaar te communiceren. Ook tijdens de bouw zullen we op dit portaal foto’s, nieuwsberichten en de uitnodigingen voor kijkmomenten plaatsen. Ook tijdens de bouw kun je al je vragen blijven stellen via Volgjewoning.

Wanneer jouw woning wordt opgeleverd kun je het digitale bouwdossier exporteren naar je eigen computer en heb je alles rondom de woning compleet. Tot snel!

Bekijk het zelf! Online magazine De Terpen
Huizenzoekers opgelet! Er zijn nog woningen beschikbaar