Nieuw: Mijn Eigen Huis

1 februari '18

Om in De Terpen straks een woning te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Via jouw account laat je ons weten wat jouw favoriete woningtype is. Als de bouwnummers op de site zijn gezet kun je ook bouwnummers 'liken'. Vanaf het moment dat de woningen in verkoop zijn kun je digitaal jouw voorkeuren doorgeven. Vervolgens beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat? 

Wat zijn de voordelen?

  • Zelf je persoonlijke gegevens wijzigen 
  • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • Al je favoriete woningen bij elkaar
  • Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
  • Alle documenten van je favoriete woning(en) bij elkaar
  • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken

Hoe werkt het?

Hoe maak je een account aan?

Een account aanmaken is eenvoudig. Er zijn een paar manieren:

  1. Je klikt op het poppetje rechtsboven in het scherm (naast het zoekicoon), en het inlogscherm zoals hiernaast getoond, verschijnt.
  2. Je klikt op het hartje bij het woningtype of bouwnummer onder het woningaanbod, en het inlogscherm zoals hiernaast getoond, verschijnt.

In het inlogscherm vul je jouw naam, email en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 

Account aanmaken

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis. 

Inloggen in Mijn Eigen Huis

Na het bevestigen van je account log je in in Mijn Eigen Huis. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen. Het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood. Heb je al een account en wil je direct naar Mijn Eigen Huis dan kan dat ook via www.mijneigenhuis.nl

Mijn Eigen Huis beheren

Na het inloggen op Mijn Eigen Huis kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw voorkeuren beheren. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en je hebt nog geen account? Maak er dan snel één aan.

Veelgestelde vragen over Mijn Eigen Huis

Stel je vraag over Mijn Eigen Huis

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook straks een woning kopen? Maak nu al een account aan