Update vanaf de bouwplaats De Terpen

20 september '21

Het is alweer een tijd geleden dat er een update was over de bouw van de Terpen. De zomervakantie is nu voorbij en de werkzaamheden op de bouw zijn volop in gang. We hebben van de aannemer beelden ontvangen van verschillende momenten. Lees meer over aankomende werkzaamheden en prognose oplevering van de eerste woningen.

image alt

Prognose planning van werkzaamheden

Voor de bouwvak waren alle betoncasco's geplaatst en de eerste daken werden gearriveerd. Deze daken zijn inmiddels allemaal gemonteerd. De verwachting is dat over 5/6 weken alle daken zijn geplaatst. Na de bouwvak zijn verschillende onderaannemers druk aan het werk op de bouw. In de aankomende weken worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Denk aan werkzaamheden als isoleren en metselwerk, monteren van de eerste binnenwanden, aanbrengen van vloerverwarming en cement dekvloeren, start tegelzetter en stukadoor en montage van de kappen. 

image alt

Prognose oplevering

De verwachting is om in december 2021 de eerste woningen van De Terpen op te leveren. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend. De aannemer is afhankelijk van een aantal factoren. Naast het weer, levering van materialen en het coronavirus is dat hierbij zeker nog de afbouwfase en de nuts.

  Lees het laatste nieuws
  Volg ons op Facebook