De Terpen
Logo Logo

Planning De Terpen

Op 13 oktober 2017 heeft het Ontwerpfestival ‘Ontwerp je Terp’ op het programma gestaan. Tijdens deze dag hebben toekomstige bewoners, maar ook huidige buren, belangrijke bouwstenen geleverd voor het stedenbouwkundig plan. Ontwerpfestival ‘Ontwerp je Terp!’ was een initiatief van gemeente Kampen, BPD en BEMOG en werdt georganiseerd door IS Maatwerk.

17 oktober presentatie aan geïnteresseerden

Op dinsdag 17 oktober presenteerde ISMaatwerk het voorstel voor het stedenbouwkundig plan. Op deze avond kwamen de ingezonden bijdragen van de ontwerpwedstrijd en het voorlopig schetsontwerp aan de orde.

Voorlopige planning

Op 12 december worden naar aanleiding van het voorgestelde ontwerp stedenbouwkundig plan, de vervolgstappen besproken. Zodra het definitieve stedenbouwkundig plan klaar is, gaan we hier verdere invulling aan geven. Dat doen we met plezier, want De Terpen is met weinig andere nieuwbouw te vergelijken. Na goedkeuring van het stedenbouwkundig plan, worden de woningen ontworpen. Na ontwikkeling van de woningen gaan deze in verkoop via de makelaar. Bij voldoende voorverkoop worden de vergunningen vervolgens aangevraagd. Nadat wij de omgevingsvergunning ontvangen hebben kan met de bouw worden gestart. Zoals het er nu naar uit ziet, verwachten we Q1 2018  met de eerste fase van De Terpen in verkoop te gaan.

Interesse?

Interesse in De Terpen en nog niet ingeschreven? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief. Zo houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?