De Terpen
Logo Logo

Planning De Terpen

Op 13 oktober 2017 heeft het Ontwerpfestival ‘Ontwerp je Terp’ op het programma gestaan. Tijdens deze dag hebben toekomstige bewoners, maar ook huidige buren, belangrijke bouwstenen geleverd voor het stedenbouwkundig plan. Ontwerpfestival ‘Ontwerp je Terp!’ was een initiatief van gemeente Kampen, BPD en BEMOG en werdt georganiseerd door IS Maatwerk.

Processtappen verdere ontwikkeling

Na meerdere informatiebijeenkomsten waarvan de laatste op 3 oktober 2018 staan nu de volgende processtappen betreffende verdere ontwikkeling van De Terpen op de planning:

Begin november 2018 wordt het bestemmingsplan voor De Terpen afgerond en ter besluitvorming aangeboden. Daarnaast wordt het beeldregieplan (de bijlage bij het bestemmingsplan) afgerond.

Naar verwachting starten in het eerste kwartaal van 2019 de werkzaamheden om de locatie van De Terpen bouwrijp te maken.

Als alles volgens planning verloop start de verkoop van de eerste woningen en/of bouwkavels in de periode van april tot en met juni 2019.

Zodra het voorverkooppercentage van de woningen van de eerste fase is gehaald en de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kunnen we in het vierde kwartaal met de bouw van de eerste woningen starten. De eerste kavels worden dan bouwrijp opgeleverd.

Interesse?

Interesse in De Terpen en nog niet ingeschreven? Maak dan nu een account aan voor Mijn Eigen Huis. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop. Ook als je straks een woning wilt kopen in De Terpen dan kan dat alleen met dit account. Zodra de verkoop is gestart zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door en beheer je jouw voorkeuren. Alles gewoon online vanuit je luie stoel. Hoe handig is dat?

Inloggen of account aanmaken

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?