Logo Logo

We hebben mooi nieuws. Er komt nieuw aanbod in De Erven! We zijn nu in voorbereiding met 7 woningen op de hoek van de Lange Akker. De allerlaatste woningen op deze gewilde locatie.

Lees verder

Op 3 oktober jl. was er voor alle belangstellenden weer een informatiebijeenkomst over De Terpen. Wij brengen je graag op de hoogte van alles wat er die avond is besproken.

Lees verder

Hoe staat het met de ontwikkelingen in De Terpen? Kom aanstaande woensdag 3 oktober naar de informatieavond voor de laatste informatie over het beeldregieplan, het bestemmingsplan, het woonprogramma en de architectuur.

Lees verder

De Lange Akker is volop in aanbouw, de woningen van blok 1 tot en met 4 aan de Lange Akker zijn zelfs al opgeleverd. Van blok 5 tot en met 7 is de verwachting dat deze nieuwe bewoners eind 2018 de sleutel van hun woning in ontvangst kunnen nemen.

Lees verder

Binnenkijken bij blok 7

Om meer beeld te krijgen bij de 2-onder-1 kapwoning aan de Lange Akker hebben we ons reclamebureau een kleine blik in de toekomst laten maken. Naast de 2D plattegronden, hebben we nu ook een 3D impressie van de woonkamer. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Lees verder

De Lange Akker begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De bouw vordert gestaag. Een zachte winter heeft zo zijn voordelen!

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Op dinsdagavond 12 december toonden tijdens de vervolgbijeenkomst in basisschool Villa Nova veel mensen hun interesse voor de nieuwe woonbuurt De Terpen. Daar werd een toelichting gegeven op het proces en werden de mogelijkheden van het plan toegelicht.

Lees verder

Save the date!

Op 12 december ben je weer van harte welkom in Basisschool Villa Nova, Bouwkamp 4 te Kampen. Dan vindt namelijk vanaf 19.30 uur het vervolg op het ontwerpfestival 'Ontwerp je Terp' plaats.

Lees verder

De allerlaatste kans

Zie jij jezelf al wonen aan de Lange Akker in Het Onderdijks? Wacht dan niet langer. Er is nog 1 karakteristieke 2-onder-1 kapwoning vrij. De allerlaatste kans op een woning op deze gewilde locatie.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?