Logo Logo

Bereikbaarheid Het Onderdijks

Het Onderdijks ligt op een fantastische locatie, zeer centraal aan de zuidoostkant van Kampen. De wijk is uitstekend bereikbaar, zowel met de fiets en de auto als met het openbaar vervoer.

Met de auto

De N50, uitvalswegen en het toekomstige station van de Hanzelijn liggen op korte afstand. Vanaf Het Onderdijks ben je in 10 minuten in het centrum van Kampen. Met de auto ben je via de N764 in 3 minuten op de N50 en kun je richting Zwolle/Apeldoorn of Dronten/Emmeloord. Rij je die N764 de oostkant op, dan steek je de Ijssel over met de Molenbrug. In het volgende filmpje een prachtige compilatie van al het verkeer dat deze brug over of onderdoor gaat...

Liever met het OV?

Reis je liever met het OV? Kampen is goed bereikbaar met de trein en de bus. Op een kilometer afstand van Het Onderdijks ligt NS-Station Kampen-Zuid. Hiervandaan rijden treinen naar Zwolle en Amsterdam Centraal. Of neem de bus naar het hoofdstation van Kampen. Vanaf hier ben je met de trein in 10 minuten in Zwolle. In de ochtend- en avondspits rijdt de ‘scholierenlijn’ door naar Zwolle. Ook kun je gebruik maken van de Regiotaxi in Noordwest-Overijssel. Deze brengt je 7 dagen per week van deur tot deur.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?