Logo Logo

Wonen in Kampen

Kampen is een sfeervolle stad aan de IJssel. Op de prachtige pleinen zijn talloze terrassen en restaurants. In het monumentale centrum barst het van de bedrijvigheid en cultuur. Een prachtige stad om te wonen!

Stad met karakter

Rond het oude centrum vind je ruim opgezette wijken, zoals Het Onderdijks. De centrale ligging in het land, alle voorzieningen en de prachtige omgeving maken van Kampen een geliefde pleisterplaats om te wonen. Niet alleen de handelsgeest is bepalend geweest voor het karakter van de stad.

Welkom aan het water

Ook op wetenschappelijk, kunstzinnig en geestelijk gebied heeft Kampen een rijke geschiedenis. Kampen ademt historie, cultuur, gezelligheid en bedrijvigheid uit. Er is een groot theater en de stad staat bekend om de vele exposities en evenementen. Zo trekt Sail Kampen jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld. Al wandelend langs de schitterende IJsselkade ervaar je de schoonheid en de betekenis van de rivier. Ook nu is de IJssel nog van cruciaal belang voor de stad. Voor haar huidige én haar nieuwe bewoners. Welkom aan het water.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?