Logo Logo

Ligging Het Onderdijks

De nieuwe, groene woonwijk Het Onderdijks ligt ten zuidoosten van de stad Kampen. Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met de gemakken van de stad. Fietspaden en wegverbindingen ontsluiten de wijk, zodat voorzieningen goed bereikbaar zijn.

Landelijk, maar vlak bij het centrum

Het Onderdijks ligt zeer centraal. Toch heb je niet het gevoel dat je in een stad woont. De wijk heeft een landelijke uitstraling en ligt midden in het groen, ingesloten tussen fraaie landschappen, mooie weilanden en veel water. Het Onderdijks is uitstekend bereikbaar, zowel met de fiets en de auto als met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten sta je in het centrum van Kampen.

Ideale woonomgeving

Het Onderdijks is een familievriendelijke, groene en lekker ruime woonwijk in Kampen. Met een gevarieerd woningaanbod en de nodige voorzieningen, zoals 2 basisscholen, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Het Onderdijks is een ideale woonomgeving voor (jonge) gezinnen. Autoluw, rustig, duurzaam en veilig. Maak een fraaie wandeling of fietstocht langs de IJssel, terwijl je kinderen zich heerlijk uitleven in de speeltuintjes, op de voetbalveldjes of in het avonturenpark. Iedereen kan zijn ei kwijt in Het Onderdijks.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?