Logo Logo

Wanneer, waar en wat

Wanneer komen er woningen in de verkoop? Waar komen deze woningen te liggen en wat voor woningen zijn dat? Wij hebben het hier voor je op een rijtje gezet.

De Erven - in verkoop

In Het Onderdijks, in de wijk De Erven is op dit moment een prachtige 2-onder-1 kapwoning in verkoop aan de Lange Akker. Bekijk de woningen bij het aanbod.

De Terpen - in ontwikkeling

Er komt een heel nieuw stuk Onderdijks aan. De Terpen. De toekomstige bewoners van de zuid-oost kant van Het Onderdijks hebben hier inspraak hoe de wijk eruit komt te zien. Heb jij interesse in de Terpen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.  

De Paden - gerealiseerd

De wijk De Paden is inmiddels gerealiseerd en vormt de bijzondere zuidhoek van Het Onderdijks. BPD heeft er geen woningen meer te koop. Er komen ook geen nieuwe woningen meer bij.

De Tuinen - toekomst

Aan de westkant van Het Onderdijks komt de wijk De Tuinen. De invulling van dit gebied moet nog verder vorm krijgen. Heb je interesse in een woning in dit deelgebied van Het Onderdijks? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?