Wijken in Het Onderdijks

Het Onderdijks bestaat uit verschillende wijken met ieder hun eigen karakter. Deze wijken zijn met elkaar verbonden door een zogenaamde blauwgroene route. Hierbij staan om en om het water en het groen centraal. Er zijn 7 verschillende wijken. In een aantal daarvan ontwikkelt BPD nieuwbouwwoningen.

image alt

De Terpen

De wijk De Terpen komt in de zuidoostelijke kant van Het Onderdijks te liggen. Vast staat in ieder geval al wel dat het een fijne maar vooral veilige plek wordt voor opgroeiende kinderen. Groen, natuur en verbondenheid; dat is wat zo typerend is voor De Terpen. Alle 40 woningen zijn tegelijk in verkoop gegaan met een ruime keuze uit verschillende woningtypes. Allemaal met de voorgevel gericht op een centrale plek in de wijk. Verder wordt de wijk ingericht met een echte boomgaard. Appels plukken vanuit je achtertuin, leuk toch?

Bekijk de wijk
image alt

De Erven

De wijk De Erven is voltooid en dat wil zeggen dat alle straten zijn aangelegd, groen is ingezaaid en dat het er al als een volwaardige nieuwbouwwijk uitziet. Dat is een groot voordeel voor de laatste fase in de Erven. Er is geen bouwverkeer meer, de wegen zijn verhard zodat je niet over modderwegen hoeft te rijden als je naar huis gaat. De locatie van de laatste uitbreiding in de wijk De Erven is, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, op de hoek van de Lange Akker en de Binnenhoek. Daar zijn 7 statige herenhuizen aan de entree van de wijk gerealiseerd. Hoek Lange akker fase 5 maakt de wijk helemaal compleet!

Bekijk de wijk
Wat gebeurt er? Bekijk de planning
Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk de woningen