Logo Logo

Wijken in Het Onderdijks

Het Onderdijks bestaat uit verschillende wijken met ieder hun eigen karakter. Deze wijken zijn met elkaar verbonden door een zogenaamde blauwgroene route. Hierbij staan om en om het water en het groen centraal. Er zijn 7 verschillende wijken. In een aantal daarvan ontwikkelt BPD nieuwbouwwoningen.

De Erven - in aanbouw

De wijk De Erven ligt in het zuidwesten van Het Onderdijks. Naast verschillende waterpartijen slingert er ook een brede groenstrook door de wijk heen. Deze 'groenslinger' verbindt de wijken en het centrum van Het Onderdijks met elkaar. Ruim opgezet, groen, autoluw en hofjes met speelvoorzieningen. Hier spelen kinderen fijn en veilig. Er wordt al volop gebouwd, maar er zijn ook nog woningen in verkoop. Interesse? Bekijk dan het actuele aanbod.

De Terpen - in ontwikkeling

De wijk De Terpen komt in de zuidoostelijke kant van Het Onderdijks te liggen. Deze wijk is op dit moment in ontwikkeling en moet nog een heel eigen gezicht gaan krijgen. Vast staat wel dat het een fijne maar vooral veilige plek wordt voor opgroeiende kinderen aan de rand van Het Onderdijks. Die groeien op met het gevoel van de vrije natuur als achtertuin. Ook ouders kunnen hier opgaan in de weldadige rust na een dag van drukte en hectiek. Groen, natuur en verbondenheid; dat is wat de Terpen gaat brengen. De website wordt op dit moment uitgebreid met binnenkort meer nieuws. Schrijf je alvast in onderaan deze pagina als je alle ontwikkelingen van De Terpen wil volgen.

De Paden - gerealiseerd

De wijk De Paden wordt gevormd door de zuidhoek van Het Onderdijks. Een bijzonder plek omdat hier de zogenoemde 'bypass' komt. De hoogwatergeul van de IJssel die het gebied beschermt tegen hoog water. Kenmerkend voor De Paden is dat het gebied aan alle kanten aansluit op allerlei groenelementen. Deze wijk is inmiddels klaar en alle woningen gerealiseerd. BPD heeft er geen woningen meer te koop en er komen ook geen nieuwe woningen meer bij.

De Tuinen - toekomst

Aan de westkant van Het Onderdijks komt deelgebied De Tuinen. De invulling van dit gebied moet nog verder vorm krijgen. Waarschijnlijk is wel dat er een zeer gevarieerd woningaanbod komt in De Tuinen. Heb je interesse in een woning in deze wijk? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de wijk aan de westkant van Het Onderdijks.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?